Hoi! Wat leuk dat je mijn biografie wilt lezen.
Ik ben een enthousiast, spontaan en positief ingesteld mens en zing al van kleins af aan.
 
Toen ik 7 jaar was deed ik vooral mee aan verschillende playbackshows, o.a. die van Hennie Huisman, en zei zo klein als ik was met vastbesloten vinger in de lucht “Op een dag zing ik echt!”. En zo begon ik mee te doen aan verschillende talentenjachten.
 
Dat smaakte naar meer en kwam bij een management, HB Sound Henri Bijlstra. Deze geweldige man heeft mij als klein meisje begeleid tot dat hij er helaas een aantal jaar geleden door privé omstandigheden mee moest stoppen. 
Ik heb door de jaren heen op verschillende piratenfeesten, bruiloften en partijen mogen zingen. Ook cafe’s, braderieën en andere evenementen wisten mij te vinden! 
387756566_834836311982773_7882602994559534176_n
Tussendoor ben ik ook moeder geworden van 2 prachtige zoons. 
Ze zijn mijn alles, samen met mijn dieren. Ik heb een heel groot hart voor dieren!
 
Ik ben een tijdje uit de running geweest doordat o.a. het management stopte.
Maar nu ben ik terug met meer overtuiging en vastberadenheid dan ooit tevoren! Met een duidelijk doel voor ogen, namelijk doen waar je gelukkig van word. En ik word heel gelukkig van mogen optreden en daarmee anderen de tijd van hun leven te bezorgen. 
 
De tijd om te leven is nu, haal er uit wat er in zit.
Mijn levensmotto is dan ook echt “Doe het nu, het leven wacht niet”.
Er staan dus super mooie dingen op de planning waaronder eindelijk dit jaar een eigen single uit te brengen! Het is tijd….